Przeciętny Polak marnuje 1/3 zakupionej żywności. Wśród głównych przyczyn takiego stanu rzeczy podaje się nieracjonalnie duże zakupy, niewłaściwe przechowywanie żywności czy wyrzucanie niezużytych produktów.
Jeśli w lodówce zostało kilka zbędnych produktów wystarczy wprowadzić ich nazwy do urządzenia, a ono wyszuka przepis, który pozwoli wykorzystać wskazane artykuły.
W łatwy sposób można również sprawdzić ile składników należy użyć, aby przygotować odpowiednie porcje posiłków, a waga kuchenna, z którą książka komunikuje się poprzez Bluetooth, umożliwi dokładne odmierzenie ich ilości. Projekt stoworzony przez Kwasieborski Design czeka na realizację.
Nazwa projektu:
GoodFood
Zasięg (kraj/kraje):
Polska
Autor:
Agnieszka Sikorska – Kwasieborska
Data:
02/2010
nazwa kategorii: Kreacje / printy
CZYTAJ TEŻ:
-
11.04.2024
Nie ma jednej drogi z Parkinsonem
-
05.04.2024
Zbadaj się, nie odkładaj!
-
04.04.2024
Syndrom czarnego psa powraca
-
02.04.2024
5 kampanii o autyzmie, które powinieneś znać
-
02.04.2024
Nie bądź jak Bartek i Agata
-
22.03.2024
#nazdrowiepsychiczne