5 maja w Radisson Blu Hotel Kraków odbyły się warsztaty kulinarne. Zwyciężczyni MasterChef Dominika Wójciak przygotowała lekcję gotowania dla dzieci – podopiecznych Akademii Przyszłości.
15 dzieci, podzielonych w 3-osobowe zespoły przygotowało swoje wariacje potraw zaprezentowanych przez Dominikę. Dzieci nauczyły się przygotowywać granolę śniadaniową, batoniki owsiane oraz budyń z kaszy jaglanej.
Akademia Przyszłości to ogólnopolski program, który za pomocą systemu motywatorów zmiany ma na celu przeprowadzić dzieci od porażki w szkole do sukcesów w życiu. Do programu trafiają dzieci, które doświadczają długotrwałej porażki szkolnej i pochodzą z niezamożnych rodzin. Program prowadzi Stowarzyszenie WIOSNA.
nazwa kategorii: Kreacje / printy
CZYTAJ TEŻ:
-
08.01.2025
Truck Care ostrzega przed martwy polem
-
22.12.2024
Ruszyła 3. edycja konkursu CSR Poland Awards!
-
16.07.2024
Kalkulator śladu węglowego HITem 2024 roku
-
24.05.2024
Ruszyły zgłoszenia do 25. edycji konkursu Effie Awards Poland
-
17.05.2024
Newbie prezentuje kolekcję stworzoną z resztek tkanin z wcześniejszych projektów
-
30.04.2024
Jak opowiadać o działaniach pro publico bono? Webinar Effie in Practice dla NGO