5 maja w Radisson Blu Hotel Kraków odbyły się warsztaty kulinarne. Zwyciężczyni MasterChef Dominika Wójciak przygotowała lekcję gotowania dla dzieci – podopiecznych Akademii Przyszłości.
15 dzieci, podzielonych w 3-osobowe zespoły przygotowało swoje wariacje potraw zaprezentowanych przez Dominikę. Dzieci nauczyły się przygotowywać granolę śniadaniową, batoniki owsiane oraz budyń z kaszy jaglanej.
Akademia Przyszłości to ogólnopolski program, który za pomocą systemu motywatorów zmiany ma na celu przeprowadzić dzieci od porażki w szkole do sukcesów w życiu. Do programu trafiają dzieci, które doświadczają długotrwałej porażki szkolnej i pochodzą z niezamożnych rodzin. Program prowadzi Stowarzyszenie WIOSNA.
zobacz także
-
09.02.2025Wydarzenia
Konferencja CSR Poland 2025
-
08.01.2025Akcje
Truck Care ostrzega przed martwy polem
-
22.12.2024Wydarzenia
Ruszyła 3. edycja konkursu CSR Poland Awards!
-
16.07.2024Wydarzenia
Kalkulator śladu węglowego HITem 2024 roku
-
24.05.2024Wydarzenia
Ruszyły zgłoszenia do 25. edycji konkursu Effie Awards Poland
-
17.05.2024Wydarzenia
Newbie prezentuje kolekcję stworzoną z resztek tkanin z wcześniejszych projektów